Olen arvostellut blogissa vanhoja ja ulkomaisia kirjoja, joiden saatavuus voi olla hankalaa. Olen koonnut tähän nettikauppoja, joiden kautta kannattaa katsella. Uninu auttoi listan teossa ulkomaisten kauppojen kohdalla.

 

Teen tästä myös sivun, jotta tämä näkyy myöhemmin valikossa. Jos jotain hyviä lisättäviä on ainakin vanhojen kirjojen osalta, niin saa kommentoida. Näistäkin saa antaa kommenttia.

 

En saa kauppojen maininnoista mitään rahaa.

 

 

Suomalaiset kaupat:

Suomalainen kirjakauppa
Uudet, yhä markkinoilla olevat kirjat. Myös vieraskielistä kirjallisuutta. E-kirjojakin löytyy. Kanta-asiakkaana nettitilaukset saa kotiin asti ilman postikuluja.

Maksutavat: nettipankit, luottokortit, Klarna-lasku

 

Akateeminen kirjakauppa
Uudet, markkinoilla olevan kirjat. Myös muunkielistä kirjallisuutta. En ole tilannut, joten en käytännöstä osaa sanoa.
Maksutavat: nettipankki, luottokortit, maksu noudettaessa, lasku (jos kanta-asiakas)

 

Antikvariaatti.net
Nettikauppa yhdistää monta eri antikvaarista kirjakauppaa. Siis vanhoja kirjoja. En ole tilannut täältä mitään, joten en voi olla ihan varma tilausehdoista, toimivuudesta sun muista. Ne voivat poiketa senkin mukaan, missä paikassa kirja sattuu olemaan.

 

Lisäksi kannattaa muistaa muut nettikaupat, kuten huuto.net tai tori.fi. Joskus niistäkin tekee löytöjä.

 

Englanniksi:

Book Depository

Vanhoja ja uusia kirjoja. Postimaksut on laskettu kirjojen hintoihin, joten postitus on ilmainen. Nopea ja luotettava.
Maksutavat: erilaiset maksukortit, paypal

 

Amazon.co.uk
Iso-Britannian myyntisivu. Kirjoja niin käytettyinä kuin uusinakin. Myös Kindlelle. Joistain kirjoissa on mahdollista lukea muutama sivu. Koska kuka tahansa saa laittaa kirjoja myyntiin, kannattaa tarkistaa palautteet ennen tilausta. Tarkasta ennen ostoa, että myyjä postittaa Suomeen. Postimaksut vaihtelevia, mutta yleensä halvempia kuin seuraavassa listalla olevassa.

Maksutavat: erilaiset maksukortit, esim. Visa, Visa Electron, Mastercard. Myös gift cardit käyvät.

 

Amazon.com
Kirjoja niin käytettyinä kuin uusinakin. Myös Kindlelle. Joissain kirjoissa on mahdollista lukea muutama sivu. Kuka tahansa saa laittaa kirjoja myyntiin, joten kannattaa tarkastaa henkilön palautteet ennen tilausta. Tarkasta ennen ostoa, että myyjä postittaa Suomeen. Postimaksut voivat olla kalliita, joten kannattaa katsoa ensin Iso-Britannian kaupasta. Tilauksessa voi mennä aikaa, kiitos pitkien välimatkojen.

Maksutavat: erilaiset maksukortit esim. Visa, Visa Electron, Mastercard. Myös gift cardit käyvät.