Olen Heidi, vuonna 1988 syntynyt nainen. Olen pienestä asti ollut kiinnostunut sekä kirjoista että eläimistä. Eläinkirjoja on tullut luettua vuosien varrella useampi kirjahyllyllinen. Eläimistä minua kiinnostavat erityisesti kaniinit, koiraeläimet ja jyrsijät. Eläinkirjojen lisäksi luen muutakin kirjallisuutta laidasta laitaan, esimerkiksi fantasiakirjallisuutta ja tietokirjojen puolelta historiaa ja kirjallisuustiedettä.Harrastan myös pelaamista (DS, Playstation 2 & 3, tietokone) ja kirjoittamista. Tekstini liittyvät fantasiaan ja tietenkin eläimiin.

 

Minulla on kaksi kania, jotka antoivat nimen blogille. Ne ovat kääpiöluppia ja syntyneet 2013. (Kastroitu) uros on Luppa. Se on luonteeltaan kuin Nalle Puh: rakastaa syömistä ja koittaa pienillä aivoillaan miettiä maalman menoa. Se seurailee minua herkkuja ruinaten, ja saattaa tehdä pieniä temppujakin namien toivossa. Monesti olen nähnyt sen miettimässä omituisia juttuja pohtimislaatikossaan. Lupan toverina on (steriloitu) naaras Pösö, joka on porukasta fiksumpi. Se on Luppaa kipakampi ja tekee vain sen, mitä huvittaa. Se loikkii mielellään ylemmäksi ja olen löytänyt sen niin pöydältä kuin ikkunalaudaltakin.

 

Blogin yläkuvassa on Pösö. Kuvanottohetkellä kanit olivat olleet minulla vasta vähän aikaa, joten ajattelin mennä lattialle lukemaan. Toiveena oli, että ne tottuisivat minuun ja tulisivat katsomaan, mitä teen. Kuten kuvasta näkyy, se onnistui liiankin hyvin...

 

Lisäksi minulla on kaksi urosgerbiiliä. Minulla oli myös sekarotuinen pieni spanieli, mutta se menehtyi helmikuussa 2014.